Laatste playtest.

27 mei

Dag Piet.

Dag Cor. Je bent vroeg. En wat heb je daar allemaal bij je?

Klopt. Ik heb alle tekeningen van de groep van Kim die ze in de klas hebben gemaakt bij me, alle vergelijkingen met ander werk op basis van hun eerste tekeningen, hun tweede tekeningen en de derde die ze op de computer hebben gemaakt. En natuurlijk heb ik ook de tekeningen van de groep van Menno bij me, inclusief de tekeningen die ze op de computer hebben gemaakt.

Met dat laatste bedoel je dat ze met de ingrediënten van mijn werk hun eigen ‘Mondriaan’ konden maken.

Precies.

Zoals deze:

Schermafbeelding 2016-05-26 om 10.26.52

Die had zo in de serie van 5 gekund, vind je niet?

Zeker Piet. Maar ik wilde je dus even waarschuwen dat er straks zo’n 50 kinderen lang naar je werk komen kijken en het vergelijken met hun eigen werk.

Ik verheug me erop.

 

Geef een reactie

%d