Groei.

29 dec

groei_979.001

Eergisteren schreef ik over het schilderij van Cees de Vries en toen ik de losse foto’s onder elkaar in de post zag staan, viel me op dat de achtergrond van de laatste  foto anders was. Dat klopte ook want de tafel waarop ik alle vorige keren het schilderij had gelegd, was nu een kerstkleed. En dit irriteerde me mateloos omdat de felle groene en rode kleuren de aandacht weghalen van het schilderij. Dus knipte en plakte ik wat in Keynote, koos een zwart begin en eindbeeld met overvloeiers van 3 seconden ertussen en exporteerde de Keynote naar Quicktime. Het resultaat is niet perfect maar beter dan een rood groene Kerstlijst.

 

2 Responses to “Groei.”

  1. Els 29 december 2015 at 3:19 PM #

    Moest even terug kijken maar ok je hebt gelijk 😀

  2. cornoltee 29 december 2015 at 3:21 PM #

    ofCOR’s 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: