impossible is temporary

5 dec

TEMPORARYIMPOSSIBLE.001

Ik kan een reclameburo beginnen met alle ideeën die NOOIT door zijn gegaan. Er verdwijnen heel wat afgekeurde ideeen in de kast. Ik ben ze er weer uit aan het halen. Met de deur wagenwijd open. Vraag niet hoe het kan. Maar profiteer er van.

Wat dacht je van deze. In aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal bedacht ik een hele goedkope manier om Adidas zichtbaarheid op straat te geven…….en straatvoetballertje allerlei voetbalspelletjes.

Het idee bestond uit een heel klein schoenendoosje met daarin 3 krijtjes, een touwtje en een ‘spijker’. De drie krijtjes kon je in het doosjes klemmen en met behulp van het touwtje en de spijker perfect drie Adidas cirkels op de grond of muur tekenen. Online stonden allerlei voorbeelden van straatvoetbalspelletjes.

adidaskrijtjes

Een van de voetbalspelletjes die ik vroeger altijd op straat speelde was ‘de perfecte pass’. Je ging dan met zijn tweeën een flink stuk uit elkaar staan en probeerde precies bij elkaar in de voeten te passen. Je mocht geen stap verzetten om de bal aan te nemen. Probeer nu de bal maar precies in de cirkel te schieten. Zonder te stuiteren…..of met een keer, twee of drie keer stuiteren.

adidaskrijtje.003

Goals gingen er ook heel anders uitzien.

adidaskrijtje.004

Ik zag de hele stad al voor me. Met driecirkelige ‘graancirkels’ van Adidas.

Keep dreaming Cor.

Hoewel.

impossible_is_nothing

 

2 Responses to “impossible is temporary”

  1. jjvoerman 5 december 2013 at 8:44 AM #

    Dit zijn een paar van de ideeën waar ik mee rond heb gelopen: (blogpost uit januari 2012)

    http://jacobjanvoerman.nl/wens/

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] impossible is temporary […]

Geef een reactie

%d