Vreemde vogels bij AVIS

22 mei

avissucks.003

Normaal schrijf ik een keer per dag. Vandaag twee keer. Speciaal voor en over AVIS. Voor wie mijn blog al wat langer leest weet dat ik al een tijdje bezig ben de service van AVIS te verbeteren. Dat doe ik gratis. Daar verdien ik niets mee. AVIS verdient vanaf nu ook niets meer  aan mij. I’ve tried hard enough.

Voor wie de achtergrond niet kent:

30 april 2013: Try harder

8 mei 2013: AVIS tries a little bit too hard

9 mei 2013: Try harder AVIS

14 mei 2013: Drop off

En toch had ik goede hoop dat het toch nog goed zou komen. Ik werd namelijk precies een week geleden wis en waarachtig gebeld door Charlotte van het social media team van AVIS Nederland. Ze vroeg me om de contractnummers en zei me dat ik waarschijnlijk dezelfde dag nog wel een telefoontje of mailtje zou krijgen van customer service van AVIS. Dezelfde dag. Dat is nu PRECIES een week geleden.

De webcare van AVIS is nog niet van de grond gekomen. En dat is gek als je AVIS heet wat vogel in het latijn betekent.

De webcare van de KLM gaat wel Sky High. De KLM reageert binnen een uur, 24/7 op elke post en tweet. De KLM probeert het niet, die doen het gewoon.

Dat zou AVIS ook moeten doen.

Wat minder hard PROBEREN en wat meer DOEN.

Have a nice flight AVIS. Please fasten your seatbelt. We expect some turbulence.

2 Responses to “Vreemde vogels bij AVIS”

Trackbacks/Pingbacks

  1. HANGOVER | Design Thinking by Doing - 1 december 2013

    […] Geen humor bij AVIS. […]

  2. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] Vreemde vogels bij AVIS […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: