please try later

23 mei

wetrylater.020

Vandaag is het precies 4 maanden geleden dat ik ben begonnen met dit experiment. Ik ben gewoon begonnen. En het is inmiddels een vast onderdeel van de dag geworden. Sommige zeggen dat het steeds beter wordt. Mijn Kabouter is het daar totaal niet mee eens. Zo vindt hij bijvoorbeeld ook dat ik moet ophouden met AVIS. Toen dacht ik. ‘Ja misschien heeft ie wel gelijk.’

Maar toen ik gisteren mijn blogpost over AVIS naar AVIS tweette en binnen 2 uur deze reactie van AVIS   kreeg, dacht ik nee ik ga nog even door:

Schermafbeelding 2013-05-22 om 15.45.21

Ik zoek het hogerop. Dus ik tikte gisteren ‘CEO AVIS Nederland’ in op Google. En kwam op de volgende tekst tegen. Die wilde ik nu net weer even opzoeken maar:

Schermafbeelding 2013-05-23 om 07.38.42

Dit is niet ingestudeerd. Geloof me.

Please try harder?

Please try later!

Hier word zelfs mijn Kabouter een beetje stil van. En hoor ik hem daar ook zachtjes lachen? Hij houdt het niet meer en ligt nu rollebollend op mijn schouder te schateren en roept:

‘Nog hoger. Nog hoger. Nog hoger.’

‘Wat bedoel je?’ En hij bedoelt dat ik het nu gewoon nog hogerop moet zoeken. Dus tikte ik net ‘Google CEO AVIS’ in.

Na wat speurwerk van ons beiden kwamen we er achter dat de heer Gerard Insell CIO van AVIS verantwoordelijk is. Verder speurend kwamen we een interessant tegen.

‘Self-service is often faster than dealing with an agent, and customers like speed, says Avis CIO Gerard Insall. And if Avis saves money in the process, all the better. The company lost $29 million last year and has started several IT projects intended to reduce costs and increase customer loyalty. But Avis didn’t want any part of automated phone systems if customers would be left unhappy.’

Customers like speed‘ en ‘increase customer loyalty‘. Ja dat wil ik wel ‘speed’. Customer loyalty wordt een beetje lastig want ik heb het idee dat ik nog in een ‘early automated system’ zit:

‘Early automated systems frustrated people with endless loops of not-quite-right answers and layers of confusing menu options.’

Of zal ik Jerry even bellen. Die heeft misschien wat meer invloed.

2 Responses to “please try later”

  1. victorhaze 23 mei 2013 at 8:22 AM #

    Better get insurance next time, Cor….;-)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] please try later […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: