Horse Force

8 mrt

HORCEFORCE.001

Nog een beetje misselijk na de taart van gisteren werd ik vanochtend wakker met het verhaal van de twee Russische kunstenaars Komar en Melamid die onderzoek deden naar welke kunst populair is. Ze vroegen mensen uit verschillende landen wat ze het liefst in schilderijen zagen.  Met de verzamelde data schilderden ze de nieuwe werken.  Het resultaat was schokkend. In bijna elk land wilde men een landschap, wat mensen en dieren op de voorgrond en voornamelijk blauw.

Achteraf zeiden de kunstenaars: “In looking for freedom, we found slavery.”

Wil je vernieuwing vraag mensen dan niet wat ze willen. Mensen willen namelijk een begrijpelijk betere versie van wat ze hebben. In het begin van het autotijdperk wilde mensen “a faster horse”

Maar misschien weet jij wel wat mensen willen en duw je ze een nieuwe toekomst in met met je Dark Force.

Geef een reactie

%d