Close up met Piet.

8 apr

filmkijkenmet piet.001

Cor! Wat heb je daar nu in je hand?

Dag Piet, het leek me leuk om een keer samen een film te kijken en deze wilde ik al een tijdje zien. En toen ik gisteren een vriendin het filmpje liet zien dat ik van de week maakte zei ze dat het haar deed denken aan een documentaire waar ze deze week toevallig inviel. Op televisie. Ik was stom verbaasd. Had een paar weken geleden de directeur van het filmhuis in Dordrecht namelijk gevraagd of ik de film in hun kleine zaaltje kon zien. Hij mailde me dat de film nog niet in distributie was. Maar dus wel op TV. Dus dacht ik, die wil ik dan eerst met Piet kijken.

Maar hoe dan?

Nou met dit dingetje. Een minifilmprojector die ik met een speciaal kabeltje aansluit op mijn telefoon. Kocht dat kabeltje ooit voor mijn zoon omdat hij een bokswedstrijd wilde zien die alleen op je telefoon te zien was. Met dit kabeltje kon ik de telefoon aansluiten op de filmprojector zodat hij de wedstrijd op groot scherm kon kijken.

Cor ik begrijp er niets van. Maar laat maar zien.

Komt ie. De Waarneming van Frank Scheffer. Fijne voorstelling.

http://www.npo.nl/close-up/03-04-2016/AT_2046023

 

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: