Bezoekregeling

17 mrt

Goedenavond Cor. Ik dacht dat je niet meer zou komen.

Piet als ik zeg dat ik elke dag kom, kom ik elke dag. Tot mijn afstuderen.

Maar je mag heus wel een keer overslaan hoor.

Nee Piet. Ik kom elke dag even langs.

Nou goed dan. Fijn.

Zeker.

 

 

ps

In juni 2016 hoop ik af te studeren voor mijn master kunsteducatie en vanaf donderdag 3 maart heb ik dagelijks een gesprek met Piet Mondriaan. Hij is in 1917, het jaar waarin hij Compositie met kleurvlakjes creeërde, 45 jaar oud. Op dat punt in zijn leven spreek ik met hem, via het schilderij Compositie met kleurvlakjes dat in Museum Boymans van Beuningen hangt.

compositiemetkleurvlakjes_pietmondriaan_1917

Het gehele interview lees je hier:

interview_pietmondriaan

 

 

2 Responses to “Bezoekregeling”

  1. Ria Douma 18 maart 2016 at 6:17 AM #

    Goedemorgen Cor,

    Heb je al gelezen over het vele nieuws rondom Mondriaan en zijn liefdesbrieven? Oa hier http://m.trouw.nl/tr/m/nl/4492/Nederland/article/detail/4264957/2016/03/17/Mondriaan-had-de-illusie-van-een-heel-grote-liefde.dhtml

    Interessant ;-)) Ria

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: