Ik hoor niks dus ik vraag niks

24 jan

hoorniksvraagniks_1007.001

En je ziet niks. Uit collegiaal oogpunt is deze post verwijderd.

 

3 Responses to “Ik hoor niks dus ik vraag niks”

  1. cornoltee 24 januari 2016 at 12:27 PM #

    Dag Thera, voor de context verwijs ik je naar mijn post van gisteren https://zenoemenhetdesignthinking.wordpress.com/2016/01/23/kunst-als-medicijn/. En wat betreft sprakeloosheid. Voor alle duidelijkheid ik heb wel degelijk wat gezegd en onze studieleider ook.

  2. cornoltee 24 januari 2016 at 1:48 PM #

    Dankjewel Robert! Top dat je dit deelt. Ik type ‘deelt’ en realiseer me dat deelt een anagram is voor delete. Ik houd je op de hoogte van de voortgang en deel morgen de andere vragen en opmerkingen na mijn Pecha Kucha. Nogmaals bedankt dat je niet delete maar deelt!

  3. cornoltee 25 januari 2016 at 6:38 AM #

    Dank Johan….en dochter. Btw ik ben onlangs professor geworden…..op de politechnico Milaan. Ik vertrek morgenavond.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: