Masterprof

25 jan

MASTERPROF_1008.001

Nog laaaaaaang geen Master in Nederland.

Wel prof. aan de Master in Italië.

IMG_2170

6 Responses to “Masterprof”

 1. johanreijenga 25 januari 2016 at 9:55 PM #

  Geniet van je gastlessen als prof!

  By the way, Cor heb je je racefiets bij je?

 2. Ria 25 januari 2016 at 11:31 PM #

  Voor mij ben je een prof in het onderzoeken, spelen en met de billen bloot en soms ook niet laten zien wie je bent. Ik ervaar nooit ergernis, altijd interesse, betrap me soms op lichte geamuseerdheid. Ik kijk er iedere dag naar uit. Ben ik niet gewend. Je charmante ZIJN? Ik kom regelmatig mijn meningen en ideeën tegen, zoals “Come on boy, iets minder ego”, maar laat ze ook gelijk weer los, ik accepteer alles van je 😉 Is voor mij bijzonder… Soms ligt het voor de hand, soms neem je me bij de hand, het is zo nu en dan de show van Cor, dan weer je kwetsbare zoektocht, dan weer het alledaagse. Ik blijf er van genieten en leren en eindig vaak met een glimlach. Ik geniet van je onderzoek, van het mee mogen kijken, van het verrassende en soms ook voorspelbare, je inspireert me. Was dat konijnenhol echt zo diep?

  • cornoltee 25 januari 2016 at 11:34 PM #

   Dankje Ria, you made my day…..week……year 😘

  • cornoltee 25 januari 2016 at 11:35 PM #

   En ja, het was dieeeeeeeeeep

   • Ria 25 januari 2016 at 11:47 PM #

    Met jouw snelheid van reageren kan ik me voorstellen dat de diashow lang duurde 🙃 Xx 😉

 3. Ria Douma 26 januari 2016 at 8:42 AM #

  Licht blozend lees ik je blog Had gisteravond nog een reactie geplaatst, dacht ik, maar die is gek genoeg niet geplaatst. Was kort zinnetje met een Xx en dat ik me gezien je snelheid (van reageren op mijn reactie 🙂 kon voorstellen dat 20 x 20 sec heeeeeel lang kan zijn Love you too ;-D X, Ria

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: