It’s not what I say. It’s what Ria says.

26 jan

iloveria_1009.001

Een van de onderdelen van het dit schrijfexperiment is dat ik mezelf wilde ‘rebranden’ van reclamecreatief naar Design Thinker. De ultieme test was na een jaar elke dag bloggen en elke post te taggen met “Design Thinking en Cor Noltee” mensen te vragen “Cor Noltee, wie is dat? Want het is niet wat IK zeg maar wat ZIJ zeggen. Of is het wat Google zegt? Een merk is een persoon’s GUTfeeling over een instelling, product of dienst. Een gevoel dus. En sommige mensen hebben een goed gevoel over je en sommige niet. Zo gaat dat in het leven. Je kunt niet iedereen pleasen. Dat lukte zelfs Ghandi en Jezus van Nazareth niet.

Mensen connecten met je omdat ze geloven wat jij gelooft en gelukkig geloven we niet allemaal hetzelfde. k geloof dat het beter en leuker kan. En dat is geen geplaveide snelweg naar de hemel. Dat is een zelfgekozen weg vol overbodige obstakels waar ik met mijn Ducati 900 Superlight met zwart leren motorpak en matzwarte helm soms hard soms stapvoets omhoog en omlaag rijd.

En onderweg kom je af en toe een ifter tegen die je even meeneemt.

Ria zit bijna elke dag achterop en verwoordde de reis zo:

“Voor mij ben je een prof in het onderzoeken, spelen en met de billen bloot en soms ook niet laten zien wie je bent. Ik ervaar nooit ergernis, altijd interesse, betrap me soms op lichte geamuseerdheid. Ik kijk er iedere dag naar uit. Ben ik niet gewend. Je charmante ZIJN? Ik kom regelmatig mijn meningen en ideeën tegen, zoals “Come on boy, iets minder ego”, maar laat ze ook gelijk weer los, ik accepteer alles van je 😉 Is voor mij bijzonder… Soms ligt het voor de hand, soms neem je me bij de hand, het is zo nu en dan de show van Cor, dan weer je kwetsbare zoektocht, dan weer het alledaagse. Ik blijf er van genieten en leren en eindig vaak met een glimlach. Ik geniet van je onderzoek, van het mee mogen kijken, van het verrassende en soms ook voorspelbare, je inspireert me. Was dat konijnenhol echt zo diep?”

En ja het was diep. Maar niet zo diep als mijn liefde voor jou.

 

 

One Response to “It’s not what I say. It’s what Ria says.”

  1. els 26 januari 2016 at 11:03 AM #

    ok toch even een reactie…
    er is niets toe te voegen aan de reis van Ria..
    mooi :-))

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: