Show me the money. Dit is Design Thinking bij Doing verhaal 554/1.001

12 okt

SHOWMETHEMONEY554.001

Van de week liet ik tussen neus en lippen vallen wat je er voor over zou hebben om dit blog elke dag te kunnen lezen. De reacties waren overweldigend. Ik kreeg twee reacties. Van twee echte fans.

De ene had er wel tussen de € 100 en € 140 voor over. Ze gaf daarbij wel aan een echte ‘snob’ te zijn.

De tweede antwoordde dit:

Alvast vooruitlopend op de vraag die jij ergens gaat stellen over de bereidheid tot betalen voor een blog is mijn antwoord volmondig jaaaa! Vanuit de gedachte ‘what’s in it for me’ is mij dit een betaling waard. Ben benieuwd hoe al je andere lezers daar over denken! Fijn weekend!

Waarop ik antwoordde:

Show me the moneyyyyyyyyyyy

Waar zij op antwoordde:

Tot dat jouw Paypall/ideal tijdperk aantreedt betaal ik liever in wijn. I will show you the wine!!!!!!!

Mijn antwoord:

Een glas per post komt op zo’n 90 flessen per jaar a € 5 is € 450. Weet je het zeker?

Tussen een glas wijn en € 100 zit nog een heel skala aan mogelijkheden. Zo dacht ik al eerder om een week proberen te leven van wat mijn lezers me bieden. Dat hoeft geen geld te zijn maar kan ook een overnachting zijn, een ritje naar Utrecht, een ontbijt, een lunch, een diner, een bak koffie of een Gin Tonic met komkommer. Op verzoek vermeld ik die dag dan dat “deze post mede mogelijk gemaakt is door……..”

Is best een leuk experiment. Laat ik het maar gewoon proberen. Morgen.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd. Ik gooi er even een poll tegenaan. Deze is een dag geldig en de resultaten zijn niet zichtbaar voor jullie. Dit om elkaar niet te beïnvloeden. Help Cor de dag door. Morgen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: