geesteranus

16 apr

geesteranus.006

Eerlijk gezegd wist ik niet wie de minister van Verkeer en Waterstaat was. Gelukkig hebben we Google en wist ik het binnen 0,453 seconde. Hij blijkt ook een ander titel te hebben. Het heet nu minister van Infrastructuur en Milieu. En het blijkt geen man te zijn maar een vrouw. Met een naam waarvan ik denk ‘makkelijker kunnen we het niet maken’. Komt ze:

Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus

Gelukkig is ze geen minister van Buitenlandse Zaken.

Dit is wat (mag ik Melanie zeggen?) wilt:

‘Ik wil nog meer vaart brengen in het verkeer op de weg, op het spoor en op het water. Dat is heel hard nodig voor onze economie. Mobiliteit en milieu horen bij elkaar. Ik wil bestuurlijke drukte verminderen en procedures gemakkelijker maken. Zo kunnen we besluiten en projecten zoveel mogelijk versnellen. Het is geen vetpot de komende jaren. Daarom ga ik het maximale halen uit elke te investeren euro.’

Melanie wilt  ‘nog meer vaart brengen in het verkeer op de weg’.

Kijk. Daar ben ik ook helemaal voor. Go Melanie Go.

Alleen toen ik laatst ‘lekker vaart aan het maken was’, maakte Melanie een foto van me. Ik reed te hard. Dacht ik goed bezig te zijn, kreeg ik € 130,- op de mat.

‘Mobiliteit en milieu horen bij elkaar.’

Uit de Fun Theory campagne van Volkswagen kwam de perfecte oplossing. Het is geen vetpot voor Melanie. Maar misschien wel voor jou.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: