wonder wear

12 okt

wonderwear_904.001

Afgelopen zaterdag was ik weer in de Wonderkamers in het Gemeentemuseum Den Haag en ‘deed’ ik weer drie Wonderkamers. Nu geen Mondriaan maar Berlage, Servies en een Catwalk. In de mode kamer kwam ik er achter dat het museum ook mode heeft en mocht ik een van de dingen aantrekken die daar aan de hangers hingen. Ja u leest het goed, een verkleedpartijtje. Ik koos een jasje van Walter van Beirendonck en liep vervolgens de Catwalk op. In het rondje op de catwalk werd mij door de voice over uitgelegd wat voor jasje ik aan had, werd er een foto gemaakt en moest ik een vraag beantwoorden waar ik met mijn goede antwoord weer punten verdiende om kunst te kiezen in het depot.

Ik heb me zelden zo vaak verkleed als afgelopen zaterdag.

In de ochtend zat ik in mijn ochtendjas bij kaarslicht te schrijven, verkleedde ik me in mijn sportoutfit in de sportschool waarna ik me omkleedde in mijn zaterdagkloffie om me bij de ingang van de Wonderkamer een nieuwe outfit aan te laten meten:

wondercor

Die ik vervolgens weer omruilde voor een van Bierendonck.

wondercor2

Afgelopen zaterdag verkleedde ik me 6 keer. Wonderlijk.

I wonder what to wear today.

2 Responses to “wonder wear”

  1. Robbert Jansen 12 oktober 2015 at 7:33 AM #

    h Gozert, en heb je me nu ontdekt in de wonderkamers???

    Wat een fantastisch iets he die wonderkamers?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hier, hier, hier en hier | Design Thinking by Doing - 26 juni 2016

    […] We gaan de Wonderkamers bezoeken. Ik schreef daar al eerder over. Hier, hier, hier, hier en hier. […]

Geef een reactie

%d