Onder invloed.

13 okt

ONDERINVLOED_905.001

Ik ben onder invloed van de nieuwe film over Keith Richards “Keith Richards: Under the influence.”

Nu weet ik het zeker. Als er een muzieklegende is die ik nog een keer live zou willen zien dan is het Richards. Heerlijk om te zien hoe de oude rocker als een klein jochie samen speelt met de veel jongere drummer….. als bassist. Want eigenlijk, zo zegt Richards, is hij een betere bassist dan gitarist. Zijn drummaatje zit naast hem vol bewondering naar zijn held te kijken. Onder invloed van Keith Richards.

Op Esquire.com stond dit:

“Today, Richards endears himself to us once more, with a new solo album, Crosseyed Heart, in addition to a magnificent documentary celebrating his fantastic life. Keith Richards: Under the Influence, out on Netflix and directed by acclaimed filmmaker Morgan Neville (20 Feet To Stardom), the documentary pulls back the curtain on Richards, and what’s revealed is nothing short of a gentle yet garrulous man eager to relay his wisdom to the world. Here are eight things we learned from watching Under the Influence–but don’t worry, there’s plenty more to uncover yourself.

En als je de 8 dingen wilt weten die je kunt leren van de docu klik je hier.

Ik weet wat ik in mijn schoen wil dit jaar. Het boek en de cd.

Danku Sinterklaasje….

Geef een reactie

%d