Samen eten samen delen. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 741/1.111

24 apr

SAMENETENSAMENDELEN741.001

Zoals jullie misschien weten probeer ik al een tijdje te eten van het eiland van Dordt. Zonder Villa Augustus en Cees de Vries was dat een tijdrovende taak geweest en af en toe heb ik gewoon geen zin of tijd om te koken of in mijn eentje te eten.

Gelukkig heb ik daar nu ook een goede oplossing voor gevonden. Een zonder e-nummers die lekker is en goed voelt want ik eet hem niet alleen maar met een kind in een SOS kinderdorp. En dat  beviel goed. Of misschien smaakte het zo goed omdat ik weet dat het van de kok van een 2 sterren restaurant komt. Ik heb geen idee welke beinvloedingsprocessen hier allemaal een rol spelen. Een ding weet ik wel. Als ik geen tijd heb, alleen ben en niet alleen wil eten, eet ik toch samen. Samen eten en samen delen van Samhoud Food. Lasagne met groente. Ongewoon lekker. Vers voor mij gemaakt door Moshit. Zonder vlees. Zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid maar niet alleen. Samen eten samen delen. Mooi en lekker idee.

One Response to “Samen eten samen delen. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 741/1.111”

  1. Els 24 april 2015 at 8:15 AM #

    👍👍👍

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: