Its not what you say. Its how you say it. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 707/1.111

20 mrt

nietniet707.001

Afgelopen weekend had ik mezelf (en mijn vrouw) opgesloten in hotel NHOW in Rotterdam om in opperste concentratie de laatste hand te leggen aan mijn businessplan dat ik afgelopen maandag voor 24.00 moest inleveren. Dat lukte op tijd. Echter het tafeltje dat we in NHOW gereserveerd hadden om 21.00 haalde we niet op tijd en kwamen een half uur te laat. Toen ik van een afstand naar ons tafeltje keek zat er gelukkig nog niemand maar er stond wel een bordje op met TOO LATE. Mijn eerste gedachte was dat ze het tafeltje inmiddels hadden weggeven. Toen ik dichterbij kwam, zag ik pas de kleine lettertjes.

dontsmoke

We hebben heerlijk gegeten en daarna niet gerookt op de kamer.

dontsmoke

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: