Fidel Castro. Design Thinking by Doing verhaal 631/1.111

30 dec

FIDELCASTRO631.001 Wat zou jij doen als je een mailtje kreeg van de broer van Fidel Castro?

Schermafbeelding 2014-12-30 om 10.10.48

Nader onderzoek wijst uit dat Javier idd de broer van Fidel Castro is en een design studio heeft. Ik moest toch eerlijk gezegd denken dat ik hier in de maling werd genomen of toch minstens werd gespamd. Wat moet een Spaanse designer op mijn Nederlandse blog. Hij schrijft namelijk “We love your blog, congratulations!” EN waarom zou hij willen dat ik naar zijn werk kijk? Ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden en ga op onderzoek uit. Laat ik beginnen met de statistieken van mijn blog. Is er wel bezoek vanuit Spanje? Schermafbeelding 2014-12-30 om 09.11.02 Mijn blog is bezocht vanuit 76 landen waaronder Spanje dus. Vanuit mijn mail durfde ik niet op de link van www.neosbrand.com te drukken maar in een apart venster van mijn browser wel en kwam ik op de site van de broers Castro terecht. Ze maken echt geweldig werk die broers: Schermafbeelding 2014-12-30 om 09.19.33 Nu kan ik natuurlijk een mail sturen maar waarom zou ik Javier niet gewoon even bellen……. Net Javier aan de lijn gehad. Jammer genoeg is zijn engels niet zo goed als zijn werk maar ik heb er uit op kunnen maken dat ze ook een studio in Amsterdam hebben en dat een collega van hem me terug gaat bellen. Ben benieuwd.

One Response to “Fidel Castro. Design Thinking by Doing verhaal 631/1.111”

  1. Els 30 december 2014 at 4:48 PM #

    Zou ik ook gedacht hebben ..ze nemen me in de maling….
    Maar wel leuk 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: