Bionic Man. Design Thinking by Doing verhaal 630/1.111

29 dec

bionic.001

Cor Noltee, astronaut. A man barely alive.

Gentlemen we can rebuild him. We have the technology. We have the capability to make the world’s first Bionic man.

Cor Noltee will be that man. Better than he was before. Better, stronger, faster.

Lee Majors speelde net als ik de man van 6.000.000 alleen hij kreeg er voor betaald. Ik kwam niet verder dan in slow motion op het schoolplein te ‘rennen’.

En toch kan ik me sinds gisteren Bionic man noemen. Ik moest er wel zelf voor betalen. Gelukkig geen 6.000.000. Ook geen 49,95 maar 34,96. Met de stippenCORting van 30% bij de Bijenkorf kocht ik een stuk uit de collectie van G-STAR RAW for the oceans. Een collectie die is gemaakt van garen dat voor 50% bestaat uit recycled plastic uit de oceaan. Gemaakt door G-STAR RAW en Bionic Yarn. Gecureerd door Pharell Williams.

Ik was dit jaar goed bezig met het thuis scheiden van mijn huisvuil plastic en als beloning kocht ik gisteren een T-shirt.

bionicshirt

So.

“Let’s turn ocean plastic into something fantastic.”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: