Tijd is op. Design Thinking by Doing verhaal 632/1.111

31 dec

mwah2014.001

Ik ben het afgelopen uur bezig geweest een pdf voor jullie te maken met alle verhalen op dit blog, met plaatjes en links. Ik schrijf namelijk altijd ‘live’ in WordPress. Vraag me niet waarom. Maar na twee keer van 30 december naar 1 januari 2014 gescrolled te hebben in de browser en deze pagina’s vervolgens willen opslaan als pdf kreeg ik tot tweemaal toe deze melding:

Schermafbeelding 2014-12-31 om 09.15.16

Drie keer is scheepsrecht maar ik sla even over.

Dat jaaroverzicht houden jullie nog tegoed. Volgend jaar schrijf ik gewoon in Word.

Laat ik het jaar maar afsluiten met een quote van mijn Mwah kalender en de met mijn Polaroid en stok gemaakte selfie.

mwah2015

Dichter bij mezelf met een selfie. Die Polaroid hadden jullie nog tegoed.

Veel plezier vanavond. En morgen gezond weer op. Om met de woorden van Sonja Barend te eindigen.

De tijd is op trouwens…..voor dit jaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: