Fired up. Ready for take of. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 490/1001.

28 jun

airstage490.001

Volgens Wikipedia:

Een stagiair(e) is de benaming die in Nederland en België gebruikt wordt voor een werknemer die als onderdeel van een opleiding ervaring komt opdoen op de werkvloer. Dit wordt meestal stage lopen genoemd. De stagiair(e) krijgt dan een stagebegeleider, en moet voor het opleidingsinstituut doorgaans verslagen schrijven. Soms krijgt de stagiair(e) voor zijn werk een bescheiden salaris of onkostenvergoeding.

Bij RANJ wil ik dat echter geen stage lopen noemen maar stage vliegen. Het is namelijk de aanloop voor een droombaan. Als je het geluk hebt om bij RANJ stage te lopen zou je carriere wel eens een vlucht kunnen nemen. Ik was afgelopen donderdag op het feestje van RANJ en toen werden de stagiaires in het zonnetje gezet. Natuurlijk een leuk woordje en een kadootje. En dan denk je toch dat ze daar blij mee zouden zijn. Echter tot mijn grote verbazing hingen alle stagaires zich op. Einde stage. Einde verhaal.

Leuke woordgrap weer he Daniel.

Even serieus nu. RANJ zit in de serious gaming business.  Dat is serious business maar zo leuk voor die stagiaires dat 50% van de mensen die nu bij RANJ werken ooit als stagiair zijn binnen gelopen.

50%! Dat is serieus veel. Dat zegt veel over de manier waarop RANJ de stagiaires begeleidt. Heel veel. En om hun stagiaires te eren. krijgen ze dus een kadootje, een hamer en een spijker. Om zichzelf op te hangen.

walloffame

RANJ is getting high on its own supply.

Edith S. Childs zou zeggen:

Fired up. Ready to go.

Fasten your seatbelts.

ps

dankjewel Marieke voor de inspiratie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: