Ik droomde van drie Cowboys. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 489/1001.

27 jun

cowboy489.001

Ik ben later vandaag. Dat komt omdat ik droomde dat ik vannacht op de camping was. In Rotterdam. Aan de haven. Ondergaande zon. Heerlijk. Ik zat op een bankje te genieten van die ondergaande zon toen ik opeens een bakfiets aan zag komen. Geen gewone bakfiets maar een Fietseria.

De Fizzaman legde me uit dat ik zelf mijn Pizza mocht maken. Ik kreeg een bolletje deeg en rolde mijn bodem en belegde hem met tomatensaus, mozzarella, ansjovis, pijnboompitten, basilicum en aardbeien. Natuurlijk. Aardbeien. Ik zei toch dat het een droom was.

Mijn pizza ging de houtoven in die nog even extra op temperatuur werd getrapt door de Fizzaman.

Een paar minuten later sneed ik mijn pizza in 8 stukken en deelde die met hele leuke mensen die wel een beetje gek naar die pizza met aardbei keken maar toch namen. En een nam er zelfs twee.

De pizza smaakte heel goed. Zeker met de wijn uit zakken. De wijnzakken knorden.Wild Pig las ik op de zak.  Of was het mijn maag. Gelukkig kwam een van de vrouwelijke campinggasten met haar pizza creatie. Heerlijk.

Samen zaten we op het bankje te genieten van de plaatjes die werden gedraaid door de DJ die uit de jaren 50 helemaal naar de camping was gekomen. Hij was lang onderweg geweest en had al zijn platen meegenomen. Op een gegeven moment werd een nummer van Johnny Cash verstoord door het geronk van een diesel. De diesel van duitse paardenkrachten. Een Mercedes camper uit de jaren 70 parkeerde op een verboden plek en drie cowboys stapten uit en begonnen te zingen bij het kampvuur. Tot heel laat.

Toen ik thuis kwam ging er een mooie jonge vrouw op me zitten die zei dat ‘Een mooie jonge vrouw’ van Tommy Wierenga een stom boek was en gooide het door de kamer. Toen viel ik in slaap en werd ik vanochtend weer wakker gekust door een mooie jonge vrouw.  Met de geur van aardbei en houtvuur maal ik mijn koffiebonen en kook ik mijn melk.

Ik was wat later vandaag.

Droomopdrachten zijn niet te mooi om waar te zijn die zijn waar. Echt waar. Dankjewel RANJ.

Tot vannacht.

ps.

Gelukkig heb ik een droomprinter zodat ik mijn  droom nog een keer kan bekijken.

Nog een keer.

Nog een keer.

Wist je trouwens dat je in zwart wit droomt?

 

IMG_5208   IMG_5204 IMG_5219

IMG_5186

IMG_5298IMG_5240 IMG_5248

IMG_5275

IMG_5217 IMG_5231

 

 

 

One Response to “Ik droomde van drie Cowboys. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 489/1001.”

  1. Olchert 27 juni 2014 at 10:13 AM #

    ik mis nog een paar interessante droomplaten!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: