Dit is Design Thinking by Doing verhaal 470/1001. Wow Auw.

7 jun

wowauw.001

Vandaag schrijf ik voor eerst niet na  het slapen maar voor het slapen gaan. En dat is wel even een heel andere ervaring.  Misschien dat ik ooit nog de verhalen van de ochtend aanvul en ze dan als verhaaltjes voor het slapen gaan inspreek. Maar het het feit dat ik dat nu gedeeld heb is waarschijnlijk genoeg reden om het nooit te doen.  Best makkelijk zo’n strategie. Als ik er zeker van wil zijn dat ik dingen niet ga doen moet ik zeggen dat ik ze ga doen.

Wat me beter bevalt is te delen wat ik wel heb gedaan. Zo hebben we vandaag 467 verhalen emotioneel gescand. Wow of niet. Vanaf 26 januari 2013 heb ik 470 verhalen geschreven en vandaag en morgen kiezen we daar 100 Wow verhalen uit. Vandaag hebben we de eerste selectie gemaakt. We kwamen tot 135 Wow’s. (en dus 332 niet Wow…….Auw)

Daar gaan we nog wat samenvoegen en weglaten om er uiteindelijk zo’n 100 over te houden.

Eerste Pinksterdag gaat er een boek aan ons verschijnen. Wist je dat met Pinksteren de uitstorting van de Heilige Geest wordt herdacht.

Heilige Geest? Mijn Ochtend Geest!

One Response to “Dit is Design Thinking by Doing verhaal 470/1001. Wow Auw.”

  1. Els 8 juni 2014 at 9:05 AM #

    Wel raar…geen bericht ’s morgens ………..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: