Dit is Design Thinking by Doing verhaal 469/1001. Zeikerdt

6 jun

zeikerdt469.001

Sommige vrouwen kunnen alles dragen. Zelfs een vuilniszak staat ze nog goed. Dat geldt niet voor een urinoir. Maar zou het toch een nieuwe trend zijn. In ieder geval is het bij David Lloyd aardig populair sinds een paar maanden. Vanaf eind maart verschijnen er steeds meer in vuilniszakken gehulde urinoirs.

 

urinoirdl

Trouwe lezers zoals Gerard weten dat. Ik schreef er al eerder over.

De reden waarom ik bij David Lloyd train, is omdat ze als enige in de regio om 7.00 open zijn. En, OK, ook omdat de sanitaire voorzieningen en kleedkamers zo netjes en schoon zijn. Maar dat ze zich inlaten in deze vuilniszakkentrend doet mijn Fanschap toch danig slinken.

Maar ik kan natuurlijk ook gewoon meedoen met de trend.

vuilniszakcor

 

Trek ik ook een vuilniszak aan. En als ze er over gaan zeiken, vraag ik de hulp van mijn drie vrienden.

2 Responses to “Dit is Design Thinking by Doing verhaal 469/1001. Zeikerdt”

 1. Jeroen Eeuwijk 6 juni 2014 at 6:13 AM #

  🙂

  Met vriendelijke groet,

  Jeroen Eeuwijk
  Manager After Sales & Services

 2. Els 6 juni 2014 at 6:29 AM #

  Ahhh nr 3 doet ook mee ….
  Jij kan ook alles hebben Cor 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: