nine eleven

2 mrt

nineeleven.001

Er zijn vaardigheden die soms op de meest onverwachte momenten van pas komen. Kinderfeestjes, brainstormsessies of Member of the Bored meetings. Zo heb ik altijd 1 mop in mijn achterzak zitten. In mijn andere zak een goocheltruc en vandaag in mijn hand een papieren vliegtuigje. Weet jij nog van wie jij je eerste papieren vliegtuigje hebt leren vouwen. Ik wel Wim van Hal. Op de lagere school. Hij bouwde er een die ik nog noooooooit gezien had. De meeste die ik kende zagen er allemaal hetzelfde uit. Maar het vliegtuig dat hij bouwde zag er indrukwekkend, ingewikkeld uit en bleef vliegen. Ik denk dat van al het speelgoed dat je zelf kunt maken het papieren vliegtuig bij mij wel heel hoog scoort op de schalen kosten/plezier.

Toen ik een tijdje geleden het ‘Myfirstjet.com‘ notitieblok met 50 blaadjes met vouwlijnen voor € 9,90 zag liggen was ik natuurlijk verkocht. Na 40 jaar kwam ik er achter dat ik al die jaren de ‘Babe’ vouwde. Maar wat dacht je van de Chaser. Of de Fuchs. Voor gevorderden.

paperairplane

Dus als je vandaag echt niet weet wat je met je vrije tijd moet, neem een stapel A4tjes mee en ga naar de hoogste plek in de buurt. En kijk wie er het verst komt. Online vond ik dit filmpje. Opgenomen voor nine eleven….met vouwinstructie. Kijk maar. Overleef je wel.

Geef een reactie

%d