Happy New Year

1 mrt

HAPPYNEWYEAR.001

Vandaag is het 1 maart 2014. Eerder kondigde ik aan dat ik op 1 maart mijn nieuwe project zou beginnen. Een moderne vertaling van Johan Huizinga’s ‘Homo Ludens’.  Een nieuwe schrijfexperiment met nieuwe regels. Ik had me voorgenomen tussen 26 januari en 1 maart niet te schrijven.  Maar aangezien ik het schrijven in de ochtend miste was ik toch weer begonnen. Ik weet inmiddels ook weer wat het is om eindeloos op SNOOZE te drukken en in bed te blijven liggen. En ik kan nu uit eigen ervaring vertellen dat het ‘vertalen’ van zelfs een Nederlands boek uit 1938 in de vroege morgen een heeeeeele andere activiteit is dan het delen en verbeelden van je nieuwsgierigheid rondom Design Thinking. Het voelde als werk. Blij dat het klaar was en niet genietend van de activiteit. Op 15 februari schreef ik mijn laatste post op zenoemenhemhomoludens.wordpress.com. Mijn vertaling van Homo Ludens komt er. Binnen een jaar maar dat doe ik als ik er zin in heb.

Dusssssss. Welkom terug bij zenoemenhetdesignthinking, Design Thinking by Doing. Ik ben weer een jaar onder de pannen. Elke ochtend publiceer ik voor 7.00 op werkdagen en iets later op feestdagen en in het weekend. En natuurlijk niet op vrijdag de dertiende.

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van.

Happy New Year.

 

 

7 Responses to “Happy New Year”

 1. els 1 maart 2014 at 9:11 AM #

  Welkom terug 🙂

 2. Roeline 1 maart 2014 at 11:32 AM #

  Ik kijk ernaar uit. Op naar een goed jaar vol nieuwe ontdekkingen

 3. Di Am🌟dam 1 maart 2014 at 12:17 PM #

  Joepie….! He’s back!

 4. Ronald van Schaik 1 maart 2014 at 2:39 PM #

  Aaaa! Fijn! Welkom terug!

 5. Toke 1 maart 2014 at 8:50 PM #

  Happy New Year Cor

 6. Betty stoffer 1 maart 2014 at 9:30 PM #

  Ook voor jou alles wat wenselijk is. ☺️

 7. pieponline 2 maart 2014 at 10:41 AM #

  Blij dat je er weer bent!!!

Geef een reactie

%d