Beste jij,

21 aug

bestejij.001

Ik heb 12 geadresseerde airmail enveloppen op mijn buro liggen. Met postzegels. Ik doe ze 1 januari 2014 op de bus. Ze gaan op reis. 2 naar China, 1 naar Zuid Korea, 1 naar Turkije, 1 naar Brazilie, 1 naar Spanje, 1 naar Italie en 2 naar Rusland. De brieven zijn geschreven door de geadresseerden ZELF: ‘mijn’ 12 Summerschool studenten. Ze hebben de brieven vorige week geschreven. Een brief aan jezelf? Wat ga je daar dan inzetten? De oefening is eigenlijk een soort tijdmachine. Je stapt in de tijdmachine en stelt de datum in op 1 januari 2014. Daar aangekomen kijk je terug met een heeeeeele positieve bril. Je schrijft een hele positieve brief aan jezelf . Een groot compliment aan jezelf. En daarin staan niet alleen de dingen die je al hebt gedaan maar ook de dingen die je van plan was te gaan doen maar nu eindelijk succesvol hebt afgerond. Optimistisch en positief. Een veer in je eigen reet. Een schouderklopje uit de toekomst. Waar zou jij jezelf een compliment voor geven? Pak van de week een envelop, schrijf je naam en adres er op en schrijf die brief! Hoe positiever en gedetailleerder hoe beter. Geef hem aan iemand waarvan je weet dat ie hem op de bus doet op 1 januari 2014.

Een geweldig begin van het nieuwe jaar……heb je zelf in de hand!

One Response to “Beste jij,”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] Beste jij, […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: