MaKey MaKey

31 mrt

MaKeyMaKey.037.037

Laatst was ik op een congres over Play en kreeg ik een MaKey MaKey. Eigenlijk moet je eerst dit filmpje even bekijken. Dat werkt het beste.

Zo. En? Wat vond je er van?

Niks aan? Fijne zondag! Succes met eieren zoeken.

Geweldig? Ja  toch!  Ik ben zelf niet verder gekomen dan een banaan aansluiten als muis aan mijn apple. Klinkt wel leuk maar heeeeeel bijzonder is het niet. Het was dan wel weer leuk dat het voor een volle zaal was die ik LIVE liet zien hoe ik van een banaan een muis maakte.

‘Stoppen op je hoogtepunt’, zeg ik dan. Dus staat de MakeyMakey alweer 2 maanden stof te happen. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Dus bedacht ik het volgende experiment:

Let’s MaKey MaKey Stuff.

Hoe werkt het?

Al mijn posts worden doorgeplaatst op mijn Facebook pagina. Dus ook deze. Heb je een leuk idee of goede reden om met de MaKey MaKey aan de slag te gaan, plaats die dan bij dit bericht op Facebook. Morgenochtend kijk ik wie de meeste likes heeft en die stuur ik maandag de MaKey MaKey per post. De ontvanger heeft vervolgens een week de tijd om iets te MaKey MaKey, een filmpje van het resultaat te maken en dit naar mij te sturen (te linken). Ik zet het resultaat op mijn blog met weer een nieuwe oproep.

Hoeveel prototypes gaan jullie MaKey MaKey?

pianomakeymakey

Geef een reactie

%d