Grayson Perry’s Reflectures

16 apr

Dag Piet.

Cor! Hoe was Grayson Perry?

Geweldig. Zijn werken zijn prachtig gemaakt, vertellen een verhaal, laten je nadenken over je plek in de maatschappij en hebben humor…..met hier en daar een scherp randje. De tentoonstelling is trouwens nog tot en met 5 juni.

En hij heeft ook nog eens echt wat te vertellen over kunst. Ik heb genoten van de Reflecture die je me gisteren liet horen.

Ik zal die andere drie even voor je opzoeken. Moment…………..Hahaha zie ik hier dat ze helemaal geen Reflecture heten maar Reith Lecture. Mooie vergissing. Vind Reflecture ook wel een goed woord. Enfin. Gisteren luisterde ik nummer 2 en 3 onderweg in de auto onderweg naar Maastricht.

Zullen we nu samen nummer 4 luisteren?

Lijkt me een uitstekend idee zo op de zaterdagmorgen.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: