Weet je wat jij zou moeten doen?

18 jan

WEETJEWATJIJZOUMOETENDOEN_1001.001

Ik stond gisteren in een supermarkt te wachten, word ik aangesproken of ik keuzestress heb? Ik dacht hoe weet hij dat? Een van de redenen waarom ik bijna niet meer in desbetreffende winkel kom is onder andere vanwege het enorme aanbod. Degene adviseert me om in de tussentijd een stukje door mijn knieën te zakken. Zo train ik meteen mijn bovenbenen. Ik dacht waar bemoei je je mee en wat weet jij er nou van en schoof opzij naar een andere kassarij. Hoor ik “Psssssst……Geheime bilspieroefening: span je bilspieren steeds 10 seconden aan als je stilstaat.” Ik denk “rot op” en schuif weer een rij op vervolgt hij met “Train je kuiten door op je tenen te lopen tot je aan de beurt bent.” Ik probeer e.e.a. zo goed mogelijk te negeren maar mijn “laat me met rust blik” is klaarblijkelijk niet overtuigend genoeg. Met in mijn beide handen een fles wijn zegt ie: “Koop of vul twee flesjes water. Hef ze al lopend om en om naar je borst. Krijg je spierballen van.”

Wie denkt Albert Heijn wel wie hij is. Mijn personal trainer?

Beste Albert Heijn bemoei je alsjeblieft niet met zaken waar je totaal geen verstand van hebt. Het is totaal ongeloofwaardig.

IMG_2099 (1)

IMG_2100 (1)

Of wil je dat we straks de kassaband komen gebruiken als loopband en de weegschaal op de kaasafdeling gebruiken als weegschaal om ons als een bokser voor een gevecht te wegen?

Kan geregeld worden. Heb ik geleerd van Remi Gaillard:

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: