Awesome

8 dec

awesome_958.001

Precies een week geleden werd ik student bij Khan Academy. Ik kwam er terecht omdat ik nieuwsgierig was naar de manier waarop deze online leeromgeving was ingericht. Ik was er op zoek naar informatie over Piet Mondriaan en een paar dagen later had ik 40 video’s bekeken, meer dan 10.000 punten verdiend, lappen tekst gelezen en een aantal quizen succesvol afgerond. Mijn vorderingen worden automatisch bijgehouden en via de mail ontvang ik reminders en updates en als ik zou willen zou ik de net verdiende badge ook nog kunnen delen op mijn Facebook pagina.

Schermafbeelding 2015-12-08 om 06.04.00 Zoals de mensen die hun 5 kilometer run plattegrond zie delen op hun Facebook.Ik hoorde laatst dat je met de nieuwste Garmin zelfs live aanmoedigen kunt ontvangen terwijl je aan het fietsen of lopen bent.

Ik wil maar zeggen. Wil je meters maken met je kennis over kunst, meld je dan aan bij Kahn.

Nice, awesome and great.

2 Responses to “Awesome”

  1. Carolien Geurtsenc 8 december 2015 at 8:08 PM #

    dank zeer veel – door de dag heen verschillende intervies en lesjes gekeken. en aanbevolen, met name aan groep recente vluchtelingen die ik heb leren kennen en die zich noodgedwongen doodvervelen (beetje overdreven want sporten is opgepakt alsmede gratis colelges maar die zijn nog minimaal – dit is geweldig, ook als afleiding van aan het scherm gekluistert hangen om te kijken hoe het ’thuis’ gaat waar geen thuis meer is maar vaak nog wel familie (Syrié
    Dank!

    • cornoltee 9 december 2015 at 5:25 PM #

      Carolien wat een mooi verhaal. Makes my day! Keep walking 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: