Geweldignoten. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 825/1.111

23 jul

GEWELDIGGENOTEN_825.001

Gisteren kwam ik een geweldig idee tegen. Zo mooi dat ik nog even voor mezelf houd. Ik was in een restaurant zonder keuken en heb er heerlijk en zeer gezond gegeten. Hoe het werkte? Heel simpel. We kregen een ipad met daarop de kaart van de omgeving en foto’s van een aantal oudere mensen met hun specialiteit. Het feit dat ze op de kaart stonden betekende dat je hen als kok voor je maaltijd kon kiezen. Ze kookte dan wat extra voor 1 of 2 personen en de maaltijd werd bij hen opgehaald door een van de obers op een elektrische scooter. Zo aten we gisteren boboti van Geraldine van 78 die in het bejaardentehuis 3 kilometer verderop woonde. Na de heerlijke maaltijd kregen we het telefoonnummer om Geraldine even te bedanken wat we natuurlijk deden en toen ze ons uitnodigde voor een bakkie koffie met zelfgemaakte boterkoek rekende we snel af en vertrokken we naar Geraldine. De boterkoek was heerlijk, de ontmoeting heel bijzonder. Wat een mooi idee. Een idee waar ik, en Geraldine heel blij van werden.

Waar het restaurant was?

In mijn hoofd.

Ik heb geweldig genoten.

2 Responses to “Geweldignoten. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 825/1.111”

  1. Maarten Van de Vijfeijken 23 juli 2015 at 9:21 AM #

    Mooi idee Cor, wil ik wel aan meehelpen om het uit te voeren. Lets do it!

  2. els 23 juli 2015 at 3:35 PM #

    dat was een geweldig idee 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: