Niet flex. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 820/1.111

15 jul

NIETFLEX_820.001

Tegenwoordig schijn je zelfs WIFI in het vliegtuig te hebben. Van 1 scherm waar iedereen naar dezelfde film keek naar je eigen afstandsbediening waarmee jij bepaalt wat jij wilt kijken. En nu dus nog verder,  een draadloze verbinding met het internet waarmee je alles kunt bekijken en opzoeken. Ik ben benieuwd of ik straks 11 uur in stoel 34 d zittend op weg naar Johannesburg ook WIFI heb. Maar nog nieuwsgieriger ben ik of ik dan ook aflevering 2 kan kijken van seizoen 2 van Ray Donovan. Want dat is HET moment om er even 12 afleveringen doorheen te jagen.

Ray regelt de zaakjes van de rich & famous en heeft zelf ook wat persoonlijke zaken te regelen. Zoals met zijn vader, gespeeld door de “vader van Angelina Jolie” Join Voight. Die speelt de sterren van de hemel maar ik vermoed dat ie sterretjes gaat zien. Aflevering 2 eindigt zo. Links is Ray. Rechts een honkbalknuppel. En waarom ie geen shirt aan heeft. Hij heeft liever niet dat er bloed op zijn overhemd komt. Hij heeft zijn relatie therapeut namelijk beloofd dat zijn kinderen hun vader niet meer zien in geweldadige situaties……of met bloed op zijn shirt zien thuis komen. Het moet wel netjes blijven.

Schermafbeelding 2015-07-15 om 06.05.40

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: