F**CKING GREAT. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 819/1.111

14 jul

fuckinggreat_819.001

“Mijn agenda is inmiddels volgelopen met uitstellers en mijn koffers is nog leeg voor mijn reis naar Afrika.” schreef ik net aan Floor. Ik twijfel of ik mijn elektrische scheerapparaat meeneem of mijn Gillette zonder batterijen. Misschien moet ik mesjes bestellen bij de Dollar Shave Club en ze laten bezorgen in het Kruger Park.

Het volgende filmpje is bijna 20 miljoen keer bekeken. De Dollar Shave Club is de Uber onder de scheermessen. Ik kende ze niet maar ben nu al fan. Dankjewel voor de inspiratie Rogier Croes.

Ik ga me scheren, mijn uitstellers doen en mijn koffer pakken.

Dus voorlopig zal dit blog onregelmatig verschijnen.

Baie dankie and have a F**CKING GREAT HOLLIDAY

ps

Voor boekentips klik je nog even hier.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: