Mooi Moody. Design Thinking by Doing verhaal 679/1.111

18 feb

mooimoody679.001

Gisteren kreeg ik een mail van Anna-Maria:

“He Noltee,

Wat is dat!!!?

Minder streng voor jezelf omdat de kabouter zo streng is?

Snap je wel natuurlijk… je doet zoveel in één leven en dan ook nog zoveel energie strooien naar iedereen in de vroege ochtend.

Is het een idee om de kabouter te killen door een weekje op een andere manier te bloggen? Ik snak naar een blog van jou met alleen maar filmbeelden zonder geluid…of een rare powerpoint…of een minimalistische bizarre tekening.”

Goed idee!

Regelmatig maak ik schermopnames van mooie filmscenes. Van een maakte ik zelf een grote afdruk op canvas.

Deze maakte ik laatst van Hank uit het laatste seizoen van Californication. Mooi Moody. Dank Anna-Maria.

hankmoody

2 Responses to “Mooi Moody. Design Thinking by Doing verhaal 679/1.111”

  1. CAROLINE VAN EIJKEN 18 februari 2015 at 9:19 AM #

    Gaaf Cor! Los komen als je vast zit is misschien wel de ultieme functie van creativiteit. Buiten zit het er ook vol mee. En omgevallen boom die toch weer bloeit. Die rare paddo’s die uit het niets ineens mega zijn. Ik bedoel maar… Je bepaalt zelf wanneer iets vrij voelt. Mooie dag, lieve groet, Caro Nb: doe je ook lezingen? Kom ik!

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

  2. Hugo 18 februari 2015 at 9:37 AM #

    Als dat zo is dan zet mij maar gevangen. Ik mis je, Cor.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: