Shock Chock. Dit is Design Thinking bij Doing verhaal 560/1.001

18 okt

shockchock560.001

Afgelopen zondag vroeg ik me af of ik kon leven van mijn lezers. Ik hoef geen geld maar een dak boven mijn hoofd en wat te eten en drinken. Of iets anders wat ze zelf aan mochten geven via de mail. En een van mijn aardigste en trouwste fans reageerde dan ook direct. Gert uit Groningen. Gert is een echte fan want eerder dit jaar was hij ook al vanuit Groningen naar Dordrecht gekomen voor mijn boekverbranding in de kerk.

Gert koos voor optie 7 in de poll die ik zondag maakte om te zien wat lezers zoal bereid waren te geven.

Afbeelding 35

Binnen 30 minuten na het posten kreeg ik een mail van Gert:

Hi Cor. Ik stuur je graag wat chocolade drop uit de webshop van mij en mijn zoon

( www.smaakvolcommuniceren.nl)  als dank voor je inspiratie.

Naar welk adres kan ik het sturen?

Groeten Gert

En wat Gert belooft doet ie. Binnen 48 uur kreeg ik een pakketje in de brievenbus met drie zakjes chocoladedrop.

chockdrop

Samen met mijn vrouw proefden we de drie smaken en waren werkelijk gechockt. Ik dacht dat het niet te vreten was maar het is een echte smaakshock….in positieve zin. Met name de salmiak variant is werkelijk geweldig. En doet het heel goed bij een glas goede rode wijn. Tip. Laat de chocadedrop in je mond smelten tot je bij de harde drop bent. Je wordt meegenomen in een sensationele smaaksensatie die ik sinds ons diner bij Kaatje aan de Mossel niet meer meegemaakt hebt.

Ik vroeg me dan ook af wat ‘anderen’ er van vonden en nam de drie zakjes (wat er nog over was) gisteren mee naar mijn les en liet 5 vrouwen proeven. Chocking. Alle 5 wilden er nog een en nog een en nog een. En toen was het op en weekend. Mijn chocoladedrop is op maar hier is nog genoeg.

Dankjewel Gert!

One Response to “Shock Chock. Dit is Design Thinking bij Doing verhaal 560/1.001”

  1. gertveenhoven 18 oktober 2014 at 8:49 AM #

    Graag gedaan. Super leuk! Groeten Gert/Bas

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: