Dit is Design Thinking by Doing verhaal 474/1001. Off line No Batt

11 jun

offlinenobatt474.001

Gisteren vroeg een collega op HKU of ze mijn voeding kon lenen. Aangezien ik genoeg batterij had was dat geen probleem. De problemen ontstonden pas toen ik er in de trein achter kwam dat ik mijn voeding vergeten was. Eenmaal thuis was het leven uit mijn laptop en ook mijn iPhone bijna leeg. Beide apparaten zijn inmiddels weer opgeladen met op verschillende plekken geleende voedingen. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar het  is niet mijn eerste keer.

Ik zou er best een paar euro voor over hebben als ik een voeding zou kunnen kopen die mij waarschuwt als mijn iPhone of laptop zich op bijvoorbeeld 50 meter van de voeding bevindt. Want die knoop in mijn zakdoek helpt blijkbaar niet.

2 Responses to “Dit is Design Thinking by Doing verhaal 474/1001. Off line No Batt”

  1. els 11 juni 2014 at 1:48 PM #

    ahhhhhhh nu begrijp ik waarom je zo laat bent….
    niet meer uitlenen maar of knoop in je zakdoek 😉

  2. Hugo 12 juni 2014 at 7:42 AM #

    Knoop in je zakdoek? Dat wordt een Josti-voeding!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: