Dit is Design Thinking by Doing verhaal 441/1001. Fuck. You better pull over and see.

9 mei

trunktrick441.001

Ik ben op zoek naar een andere auto.

Waarom? Omdat mijn huidige auto onveilig is. Niet zozeer voor mij maar wel voor degene die per ongeluk in mijn kofferbak belandt. Ja u leest het goed. In mijn kofferbak belandt. Mocht u bij mij in de kofferbak belanden dan zit daar geen ’trunk release cable’. Laat staan een glow in the dark instructie sticker die uitlegt hoe e.e.a. werkt.

trunkrelease3

trunkrelease2

Zou de bedenker van deze functionaliteit zelf een keer ontvoerd zijn of te veel naar Good Fellas gekeken hebben.

Creatieve  ideeën zijn originele, waardevolle ideeën.  Gebaseerd op bestaande behoeftes. Die wensen vervullen of frustraties wegnemen. Ik twijfel nu of ik een nieuwe auto moet kopen. Louis CK zou dat niet doen.

Louis CK zou zeggen: if you end up in the trunk of a car you are supposed to die.

Toch?

Of niet?

 

3 Responses to “Dit is Design Thinking by Doing verhaal 441/1001. Fuck. You better pull over and see.”

 1. Els 9 mei 2014 at 6:45 AM #

  Koop voor de zekerheid een stickertje joh….hoef je daar ook niet meer over na te denken en is stuk goedkoper hahaha

 2. cornoltee 9 mei 2014 at 6:49 AM #

  Stickertje zonder kabel?
  OfCORs not.
  Word ik straks nog aangeklaagd.

 3. paulricken 9 mei 2014 at 8:07 AM #

  Awesome, Cor, heerlijke video, of course and maybe….. Die maybe is trouwens erg groot, 80% van onze gedachten en emoties. 20% is of course….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: