Dit is Design Thinking by Doing verhaal 404/1001. Everything is connected.

30 mrt

everything404.001

Vandaag moet ik werken. Maar dat is niet erg. Want het is in Istanbul. Gisteren was ik voor het eerst in mijn leven in Azie. Heel even. Samen met Elja. Elja en ik kennen elkaar nog niet zo heel lang maar het is alsof ik haar al heel lang ken. Dat komt omdat ze blogt. Net als ik elke dag. Op een manier alsof ze met je praat. Over wat ze ziet en bezig houdt. Heel goed. Heel inspirerend.  Maar de vraag is dan natuurlijk of het In Real Life ook klikt. En dat  deed  het. Een hele dag met Elja in Istanbul. Wil je weten of het ook klikt met Elja? Klik dan hier. Ik ga aan het werk. Voor TED. Aan de slag met bananen, snoozen en kabouter. Morgen in 20 minuten wat global problems oplossen. Een klus in Istanbul die ik kreeg van een Summerschool student: Recep. Recep werkt voor het Nederlandse consulaat in  Istanbul en beloofde me een keer in te huren. Zo gezegd zo gedaan.

 

Cor, Nederlander, Recep, Turk, Nederlands consulaat, Istanbul.

corted

Everything is connected.

Cor, Blogger, TED x, Istanbul, Elja blogger, Istanbul.

elja

Everything is connected.

Zelfs de club waar ik samen met Recep vrijdag de verjaardag van de eigenaar vierde is connected met de bank waar ik gisteren geld pinde. NEO.

everythingisconnected

Everything is connected.

Het leuke nieuwe ansichtkaartenboekje van mijn favoriete boekenmaakster Keri Smith.

 

Wil je een kaartje uit Istanbul?

Stuur me dan een kaartje…..met je adres.

cortedx

 

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: