Dit is verhaal 386/1001: This is your wake up call.

15 mrt

WAKEUPCALL386.1001.001

Ik doe een poging 24 uur bloggen in een appartement van Frank en zijn vrouw. Gisteren kreeg ik een kleine rondleiding en met name de schitterende haan viel me op. Corina vertelde me een mooi verhaal over hanen. Hanen zorgen erg goed voor hun hennen. Ze demonstreerde dat door voer op de grond te strooien en te laten zien dat de haan dan heel keurig de dames wijst op het feit dat er eten is, de dames laat eten en dan pas zelf eet. Geloof het of niet maar hij loopt net voorbij. De gentleman.

Schermafbeelding 2014-03-15 om 12.01.36

Hanen zorgen dus goed voor hun vrouwtjes . Toch had ik een klacht over de haan van Frank. Hij heeft me niet gewekt. Ik hoorde hem daarnet pas kraaien. Dat was na elven. En Frank was Frank niet als ie daar niet een oplossing voor had. Hij had nog wel ergens een Wake Up light van Philips staan. Frank fixt het. Of het nu internet is of mijn wake up call. Frank is altijd Haantje de voorste met goede ideeën. Kijk maar. Briljant.

Geef een reactie

%d