Dit is verhaal 385/1001: Dank voor Frank.

15 mrt

DANKFRANK385.1001.001

Schermafbeelding 2014-03-15 om 08.06.23

Zoals je ziet heb ik geen internet. Das niet zo Mooi Vlaanderen. Misschien waren de houtsnippers op. Het hele complex wordt namelijk gestookt op hout. Frank is van de High en Low tech. Toch was het handig geweest als ik hier ook gewoon een kabeltje in had kunnen prikken voor mijn internet. Een vaste verbinding. Als het met een kabel kan doe het dan. Draadloos is fijn als het werkt. Ik heb er hoop van geleerd toen ik de Camcar bouwde. Een radiografische bestuur autootje met een fisheye videocamera erin. En een videozender. Draadloos.  Een kabel was daar geen optie want het autootje reed rond. Even voor de duidelijkheid. We hebben het hier over 1997. Zeventien jaar geleden. GoPro’s en Drones bestonden nog niet en van Head Mounted Displays had al helemaal niemand gehoord. Gelukkig woont de Frank ook in Mooi Vlaanderen. En baalde er nog harder van dan ik. Frank is er zo een die pas weg gaat als het gefixt is. Het moet gewoon werken. En dat werkt. Het werkt. Dus nu niet draadloos maar feilloos met een kabel. Dank Frank. Dat rijmt en blogt beter.

feilloosdraadloos.004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: