WEES GEGROET EN WEES WELKOM

9 jan

WEESGEGROET.001

26 januari 2014 is het precies een jaar geleden dat ik met het schrijven op dit blog begon. Ik sprak met mezelf af dat ik dat precies een jaar zou gaan doen. Een jaar lang vertrok ik naar mijn blogeiland en schreef ik. Alleen. Soms onder hevig protest van mijn Kabouter. Die ook de laatste tijd weer aardig actief is.  Ik schreef honderden verhaaltjes. De een beter dan de ander maar ik schreef. En ik deelde. Kreeg feedback en waardering. Het gaf me rust en ruimte om te groeien. Het gaf me richting en houvast. Elke dag een paar pagina’s toevoegen aan het inmiddels ruim 1.200 pagina’s tellende ‘boek’ dat ik gewoon gratis weg geef.

Zondag over een week is het dan zover. Het einde van een nieuw begin. 26 januari om 16.00 neem ik op feestelijke wijze afscheid van het blog in de Trinitatiskapel in Dordrecht en maak ik bekend wat het nieuwe jaarproject wordt. Want schrijven in de ochtend blijf ik doen!

Het afscheid is een hoogtepunt, niet te lang. Het moet wel leuk blijven. Voor het zingen zijn we de kerk weer uit. En ik zou het leuk vinden als je er bij bent. Er zijn nog een aantal kaarten.  Stuur me een mailtje als je erbij wilt zijn. Dan weet ik een beetje hoeveel goedkope wijn ik in dure flessen moet overgieten en hoeveel brood ik moet vermenigvuldigen.

By the way. Zoals jullie misschien weten is Dordrecht een eiland. Om half vier kunt u samen met mij over het water lopen naar Dordrecht. Vertrekpunt Zwijndrechts veer.

Wees gegroet,

 

Bernardus Cornelis Albertus Maria Noltee.

cornoltee@mac.com

 

8 Responses to “WEES GEGROET EN WEES WELKOM”

 1. Carolien Geurtsen (@Caro_Geurtsen) 9 januari 2014 at 9:22 AM #

  het meisje in de vrouw had zich al opgegeven maar inmiddels is er geen weekend-vrij reizen meer noch ander pecunia om de reis te bekostigen, dus ik ga het af laten weten,
  in de geest niet natuurlijk 😉
  Ik heb erg van je blogs genoten (meestal) en wens je veel succes (altijd) en heel veel plezier met het vluggertje in de kerk 😉

 2. sijnvansantvoort@gmail.com 9 januari 2014 at 9:38 AM #

  Hai cor, jammer dat ik dordrecht een andere keer moet zien. De 26e januari ben ik waarschijnlijk nog volop aan het moederen met koter nummer 3. Nog geen ooievaar hier in Utrecht. Dus spannend! Ik geniet nog lekker van je dagelijkse berichten.

  Groet, sijn

 3. Jeroen Eeuwijk 9 januari 2014 at 10:45 AM #

  Nou, als het mij lukt kom ik, maar mij hoef je noch met wijn te overgieten, noch met brood te vermenigvuldigen!

 4. De Beschermheer 9 januari 2014 at 1:05 PM #

  Ik kan helaas niet… Iets met de verjaardag van mijn dochter.

  • cornoltee 9 januari 2014 at 4:19 PM #

   Joris, ik had wel een betere smoes van je verwacht.

 5. Gonnie 9 januari 2014 at 10:35 PM #

  Hoi Cor!

  Ik zal zondag 26 januari vol bewondering de geur en afdronk van je goedkope wijn in dure flessen keuren!!! Tot dan, ik kijk ernaar uit!

  Veel groetjes,

  Gonnie

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

  […] WEES GEGROET EN WEES WELKOM […]

Geef een reactie

%d