Stilstand is achteruitgang

29 dec

STILLSTAND.001

‘Soms moet je een stapje terug doen om vervolgens twee stappen vooruit te nemen.’

‘Om vooruit te komen moet je niet vooruit kijken maar om je heen.’

Voor.

Achter.

Rond.

Whatever.

Van de week zat ik te ontbijten en zag in de verte iemand stilstaan. Echt stil. Alles om hem heen bewoog maar hij stond stil. Toen hij heeeeeel langzaam mijn kant op liep dacht ik ‘Dat wil ik filmen!’ De opname duurde maar 1 minuut. Maar ik moest er voor zorgen dat de man niet zag dat ik filmde en ik moest hem vooral niet aankijken. Het is de spannendste opname die ik de afgelopen tijd maakte. 

4 Responses to “Stilstand is achteruitgang”

 1. Anna-Maria 29 december 2013 at 10:12 AM #

  Mooi…. Van de week klopt niet. Zie blaadjes aan de bomen…

  • esthermorren 2 januari 2014 at 10:17 AM #

   kan toch, in Griekenland?

   • cornoltee 3 januari 2014 at 6:57 PM #

    Greece it was

  • cornoltee 3 januari 2014 at 6:57 PM #

   En hoe was londen?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: