vive la republique

2 aug

vivelarepublique.013

Normaal gesproken ben je niet blij als je iets onder de autoruitenwisser vindt. Althans niemand heeft er bij mij ooit iets leuks onder gestopt. Tot gisteren. Ik vond een briefje onder de ruitenwisser dat een positieve bijdrage heeft geleverd aan het Merk Frankrijk. Het is een mooi voorbeeld van service design. Iets waar ze in Nederland wat van kunnen leren. Het geeft me een rijk gevoel. Alsof ik €90 uit mag geven. Ja je hersenen hebben soms een rare kronkel nodig om de komende zinloze aankoop te rechtvaardigen.

IMG_3233

2 Responses to “vive la republique”

 1. Jeroen Eeuwijk 2 augustus 2013 at 5:22 AM #

  Leuk he? Zo kreeg ik in Duitsland een plastic mapje onder de ruitenwisser, met daarin een heus document, een “warnung” van € 1,80. Te betalen aan het bureau, of naar keuze via acceptgiro. En deze giro kwam va de lease 5 dagen later gewoon aan in Dordt.

  Jeroen Eeuwijk
  Manager After Sales & Services

  Op 2 aug. 2013 om 06:32 heeft “Design Thinking by Doing” <comment-reply@wordpress.com> het volgende geschreven:

  cornoltee posted: ” Normaal gesproken ben je niet blij als je iets onder de autoruitenwisser vindt. Althans niemand heeft er bij mij ooit iets leuks onder gestopt. Tot gisteren. Ik vond een briefje onder de ruitenwisser dat een positieve bijdrage heeft geleverd aan het M”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

  […] vive la republique […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: