U heeft post

23 jul

ugotpost.176

Vanochtend wilde ik schrijven over de goede service van KPN Glasvezel. Ik had nl wat problemen met digitale tv en internet. Dus belde ik KPN afgelopen vrijdag. Alles prima geregeld. Kreeg zelfs een maand gratis HBO en de draadloze verbinding leek zelfs een beetje sneller. Maar vanochtend was het toch weer Pet. Dus apparaten aan en uit gezet. Rechtstreeks de kabel in mijn Mac maar Nada. Maar dan heb ik altijd nog de wordpress app op mijn iPhone, waar ik nu op zit te typen. Moest trouwens wel eerst mijn WIFI uitzetten om verbinding te krijgen.
Typen op deze manier voelt toch zeer ongemakkelijk. Welke opties heb ik nog meer om mijn lezers dit verhaal te brengen?
Wil ik een keer complimenten maken aan KPN, trekken ze de stekker eruit.
Maar een goede service beoordeel je op momenten dat het fout gaat.
To be continued.
De verbinding wordt nu verbroken.

One Response to “U heeft post”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] U heeft post […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: