doodzonde

10 jul

doodzonde.018

Gisteren kwam ik voor het eerst in Vianen. Het centrum is prachtig en je kunt er zelfs nog gratis parkeren. Je moet wel een parkeerschijf hebben btw. Ik leerde trouwens ook nog even dat als er een blauwe streep langs de parkeerplekken loopt je er dus kunt parkeren met zo’n blauwe parkeerschijf. Maar vandaag wil ik het verder niet hebben over parkeerschijven en kleuren. Nee wat mij gisteren opviel was de kracht van muziek. Toen ik samen met een collega naar de auto liep , viel me de vrolijke muziek op. ‘Heyheyheyheyhey ‘  klonk het uit de deuropening van een winkeltje waarvan ik niet direct zag wat voor winkel het was. Stopping Power noemen ze dat. Verbaasd was ik toen ik op boven de deur zag staan ‘Verzorging van Begrafenissen en crematies’. Mijn eerste reactie was ‘Dit klopt niet’. Mijn tweede was ‘Hier moet je zijn voor een leuke begrafenis of een vrolijke crematie.’ Maar het resultaat was dat ik stil stond en mijn aandacht was getrokken door de muziek en mijn aandacht werd vastgehouden omdat het ‘niet klopte’. Ik was nieuwsgierig gemaakt. Net voordat ik de winkel in wilde lopen om mijn eigen crematie te regelen met live muziek, verpestte mijn collega het voor de begrafenis ondernemer. Ze vertelde me dat de muziek niet uit de winkel kwam maar uit de 2 speakers  die aan de lantaarnpaal voor de winkel gemonteerd waren.

Doodzonde voor de begrafenisondernemer.

One Response to “doodzonde”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] doodzonde […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: