Parkbecue

7 jul

parkbecue.017

Gisteren hebben we heerlijk gebarbecued (vreemd woord zeg) en zoals gewoonlijk is er een hoop over. Toen ik vanochtend wakker werd dacht ik ‘Park(ing) Day’!

Park(ing) Day is een initiatief ontstaan in San Francisco. Het idee is simpel. Je draait een parkeerplek om in een park.

Op de site van Park(ing) Day verkopen ze t-shirts met een illustratie die dat mooi laten zien.

park(ing)daytshirt

En hier het filmpje wat ik jaren geleden zag en me enthousiast maakte voor het idee.

Nu denk ik al jaren om dat ook in Dordrecht te doen maar zoals zoveel dingen  waarvan ik zeg ‘dat ga ik doen’ lag deze ook nog in de kast. En mijn Kabouter heeft het idee  jaren achter slot en grendel gehouden. Maar vandaag is het dan zover. Ik ga het doen. Vandaag vanaf 17.00 Parkbecue. Dus Bring&Share. Je weet waar ik woon. En parkeren is vandaag gratis.

One Response to “Parkbecue”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […]  Parkbecue […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: