100% corting

3 jul

corting.005

De vakantie staat voor de deur en wat doe je dan? Dan ga je opeens lezen. Menigeen verslindt in de vakantie het ene na het andere boek. Heerlijk. Met je voeten in het zand en je hoofd in een boek. Maar welk boek neem je mee? Ik zou de biografie van Steve Jobs meenemen, denk ik. Ben er in begonnen maar het lijkt me heerlijk die in een keer uit te lezen. En ik zou Design Thinking by Doing’ van Cor Noltee meenemen. Waarom?

Ten eerste omdat ie gratis is.

Ten tweede omdat het zo geweldig is.

‘Wat maakt zijn blog zo geweldig?

  • Allereerst zijn directe manier van woorden op je afvuren. Het is een verhaal. Zelfs bijna een prettig gesprek. Voelt als oude vrienden onder elkaar. Hij roept dingen die hem zijn opgevallen, tips of strooit goede inzichten. Ik luister en absorbeer.  Precies de dingen die in je hoofd blijven plakken. Waar je tijdens de ratrace-dag plots weer aan denkt. Woorden en links die ik deze week vaak deelde met familie en vrienden. Omdat het moest. Zijn blogonderwerpen lijken alledaags ; de snelheid en vergankelijkheid van het nu. Praktische tips tegen rugpijn.  (schot in de roos Cor) en zakelijke blog over vertrouwen en communicatie. Elke keer raak. Elke dag smullen.
  • Lekkere lay-out. Een bijna persiflage-achtige start van elke blog met een omdenken-typo-art-illustratie in rood-zwart. In combinatie met de titel een fijn entree. Maakt nieuwsgierig om verder te lezen.
  • De cadanselke ochtend staat hij op om in mijn REM-slaap te tikken. ELKE dag. Een blogger waar je op kunt bouwen. Hou ik van.
  • MAIL-service. De internet-Tsunami sleurt alles wat lelijk en mooi is mee. Dankzij zijn mail-service kom ik de blog van Cor trouw elke ochtend tegen op mijn Iphone. Oase tussen de zakelijke en privé-meuk. Voelt als kadootje. Zorgt ervoor dat mijn ochtend goed start.

Kortom; Een ideale start van mijn #blogreis. Nu snel inpakken en wegwezen. Op weg naar de volgende blogstop op deze #blogreis. We gaan logeren bij @Jndkgrf en zijn 99 woorden. Reis je mee?

ps Blog van Cor Noltee gaat mee in de backpack. Tijdens deze reis verzamel ik een backpack vol klasse blogs.’

Aldus Anna Maria Giannatasssio.

Maar mocht je op je vakantie adres nu geen internet hebben en je wilt toch mijn ‘geweldige blog’ lezen, download dan hier  de pdf van ALLE posts van dit blog. 153 verhaaltjes. Ik heb de vormgeving zo aangepast zodat zelfs 40 plussers het kunnen lezen op hun iPhone. Gratis.

Had ik al gezegd dat het gratis was?

Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van.

Fijne vakantie.

 

One Response to “100% corting”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] 100% corting […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: