meten is weten

28 jun

metendaten.004

Anouk is weer aan het daten. Anouk staat niet op een dating site. Daar gebruikt ze Linda de Mol’s Zomerweek voor. Van de week bij Linda de Mol’s Zomerweek heeft Anouk even heel duidelijk gemaakt waar potentiële daters aan moeten voldoen. Anouk heeft namelijk weinig zin in het hele gedoe ervoor als de man in kwestie op het moment supreme zijn broek laat zakken en ze dan vervolgens denkt ‘Fuck ik wil niet meer. Want je weet gewoon ik ga niks voelen. En ik wil gewoon die pijn. Linda!!! Eerlijk.’

In een wereld van overvloed is het fijn om het keuzeproces te vergemakkelijken.

Een duidelijke briefing.

Tussen de 21 en 23 cm heren. Vanaf de ‘stam’.

Anouk.

Ik ga je geen pijn doen. De lat ligt te hoog.

Succes heren. En vergeet niet een paar keer te meten onder verschillende omstandigheden:

The most accurate measurement of the human penis comes from several measurements at different times since there is natural minor variability in size due to arousal level, time of day, room temperature, frequency of sexual activity, and reliability of measurement. When compared to other primates, including large primates such as the gorilla, the human penis is largest, both in absolute terms and in relative size to the rest of the body.

Measurements vary, with studies that rely on self-measurement reporting a significantly higher average than those with staff measuring. However, the mean of an erect human penis is approximately 12.9–15.0 cm (5.1–5.9 in) in length. Flaccid penis length is a poor estimate of erect length.

Oh ja Anouk. Het heeft geen zin om grootte van de handen, voeten, neus of welk ander orgaan als richtlijn te hanteren.

Want:

A statistically significant correlation between penis size and the size of other body parts has not been found in research.

Neem gewoon een lineaal mee als je gaat daten.

Meten is weten.

One Response to “meten is weten”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] meten is weten […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: