Pietje Precies

27 jun

pietjeprecies.017

Sommige mensen kunnen er echt niet tegen als bijvoorbeeld je kraagje omgevouwen zit, een boek niet lijnt met de rand van de tafel of  de bloempotten op het terras van het Muziekgebouw in Amsterdam niet exact in het midden staan. Daar moet je dan gewoon  wat aan doen. Of ze nou 100 kg per stuk wegen of niet. Ze moeten precies goed staan. Want ja, het scheelt natuurlijk klanten en omzet als je het niet allemaal precies voor mekaar  hebt. Bekijk het filmpje en probeer niet te lachen. Het is ons niet gelukt. Met dank aan Maarten van de Vijfeijken en Scato van Opstall (met dubbell).

2 Responses to “Pietje Precies”

  1. puuramsterdam 27 juni 2013 at 6:10 AM #

    En hij heeft gelijk… Scheelt enorm.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] Pietje Precies […]

Geef een reactie

%d